duminică, 23 septembrie 2012

Conducerea G4S CASH SOLUTIONS ROMANIA demisioneaza.

RSS 22 ianuarie 2013 Comunicat Bucuresti, 22 ianuarie 2013 - Dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca in cadrul grupului de companii G4S din Romania au avut loc schimbari la nivel de conducere datorate incheierii mandatului domnului Adrian Baicusi in functia de Managing Director. In consecinta, au fost incepute demersurile pentru numirea unui nou presedinte al celor doua unitati de afaceri conduse cu succes pana la aceasta data de domnul Adrian Baicusi. Dorim pe aceasta cale sa va asiguram ca societatea noastra va continua sa ofere aceleasi servicii de calitate clientilor sai si sa opereze in aceleasi conditii de siguranta. DETALII CONTACT PR (PR) : +4021 250 72 53 DESPRE G4S G4S este cel mai mare grup din lume ce ofera solutii de securitate, specializat in externalizarea proceselor companiilor in sectoarele in care riscurile legate de securitate si siguranta sunt considerate a fi o amenintare strategica. G4S este cel mai mare angajator cotat la Bursa de Valori din Londra si listat, de asemenea, la Bursa de Valori din Copenhaga. G4S desfasoara operatiuni in peste 125 de tari si are peste 657.000 de angajati. Pentru mai multe informatii legate de G4S vizitati www.g4s.com.

205 comentarii:

  1. Mancam salam imputit si bem apa clocita...Ne constipam dupa 16 ore de plimbat cu blindata ...imi fierb picioarele in bocanci...Pute ca dracu prin masinile aste ...Abia am luat 1700 de lei.Cand baga astia masinile la vopsit si deratizat

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum adica se aude? Astea sunt zvonuri? Parca aveam niste oameni alesi sa discute cu conducerea nu trebuiau sa vorbeasca pana acum? Macar cu vechea lozinca trebuiau sa vina nu sunt bani , avem pierderi tralala.

    RăspundețiȘtergere
  3. TOT VA VAITATI PE AICI ,DAR STITI BINE CA SINGURA COMPANIE CARE PLATESTE BINE ESTE G4S! NU VA MAI AJUNGE !

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai încercări sa denigrați PL FOCSANI, aici chiar se munceste si oamenii de aici vor sa-si facă treaba cu toate ca unii își vad numai interesele lor negandindu-se si la colectiv. Cei care au fost Concediați au foat dupa meritele lor ( notele de la evaluarea lor). Lăsați-ne sa muncim linistiti pentru ca avem o familie de întreținut si nu avem alte venituri. (CA ALȚII). Va doresc un an nou fericit si plin de realizări atât pe plan profesional cat si personal.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua ! Am arhivat comentariile deoarece blogul merge destul de greu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inainte de arhivare ,a fost un coleg pe numele virtual SERBANESCU care spunea ceva de reinfiintarea iasului,citez-ca sa moara AGAPOV -de ciuda.Te stiu un baiat serios,stii ceva despre IASI ,DESPRE REDESCHIDERE

      Ștergere
    2. CE NAIBA A TI AJUNS CERSETORI FUTUVA N GURA SA VA FUT DE PROSTI

      Ștergere
    3. colegu,este vorba ca se va deschide iara,insa acum s-au pierdut cateva puncte si trebuie regandita schema1 se va sti mult mai sigut pe la 1 martie!

      Ștergere
    4. NU AGAPOV A INGROPAT PUNCTUL DE LUCRU! HOTARAREA A LUAT-O CONDUCEREA PENTRU CA S-A AJUNS LA PROCES,
      AVEAU DOUA VARIANTE---UNA :SA MEARGA MAI DEPARTE SI SA SE MUNCEASCA PE PUTIN ! SAU A DOUA CEA CARE A SI FACUT.
      DAR TREBUIE SA RECUNOASTEM CA ATUNCI CAND UN ANGAJAT INCEARCA SA-DSI CEARA DREPTURILE LA STAPANI ,TREBUIE SA SE ASTEPTE LA CE E MAI RAU! INSCENARI,MANIPULARI ,COLEGI ASMUTITI IMPOTRIVA SI ALTELE! LA NOI IN ROMANIA ESTE SCLAVAGISM SI FEUDALISM PENTRU CA POLITICUL CANCEROS CU NEAMURILE LUI CONCUCE!PANA NU -I MACINA CANCERUL PE POLITICIENI SI PE FAMILIILE LOR NU SE VOR GASI CATIVA OAMENI DE BINE SA NE FACA NISTE LEGI UNDE SA AVEM DREPTURI SI NOI CA NEMTII SAU AUSTRIECII!

      Ștergere
    5. pentru colegul anonim care ne-a injurat,de ce ne judeci doar pe noi,cand stii foarte bine rezultatul celor doua procese,in care am avut castig de cauza,de ce nu-i spui in fata lui valentin dumitru aceste vorbe de duh,caci el a fost cauza principala,din cauza lui s-a desfiintat iasul ,iar acum mergeti si lucrati la tara.dupa replica trebuie sa fii ori zanfir ori vintila.

      Ștergere
    6. pe mata s-o futi in gura ,prostalanule,ai uitat ce ti-a facut dumitru,te-a dat afara ca pe un cacat.Te-ai revazut angajat din nou la g4s si te dai mare,cand de fapt esti un rahat.Lasa ca vine si randul nostru,poate vom fi din nou colegi,atunci sa te vad.

      Ștergere
  6. buna! asta este recunostinta firmei pentru care am muncit!
    au facut reduceri si au dat afara oameni care au mincit 12 ani! sa va fie rusine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu de unde esti,dar nu esti primul care pateste asa ceva in firma lui VALICA. La IASI a dat afara oameni foarte bine pregatiti ,care faceam si bancomate si B.N.R. numai pentru faptul ca l-am dat in judecata si i-am demonstrat ca a furat si este HOT.S-a vazut asta si la al 2-lea proces ,cand eram plecati de 2 ani din firma.ESTI O RUSINE ---VALENTIN DUMITRU----.

      Ștergere
    2. din pacate inanumite puncte de lucru sunt adusi persoane care trateaza rau angajatii! in general asi formeaza gastile lor ca si in politica ,merg la baute din banii pe motorina firmei vanduta de soferi si alti baieti trebuie sa suporte! conducerea firmei pare sa fie indiferenta si lasa la voia intamplarii ceea ce nu e normal pentru o firma de talia g4s! recomand sa priviti cum se comporta angajatii g4s in lume si faceti diferenta intre romania si alte tari chiar si congo sau banglades! rusine ,putini angajati au demnitate si fac cinste societatii!

      Ștergere
    3. Bine punctat Domnule Popescu. Asa este peste tot in Romania. Mai este o problema cu vârsta credeți-ma. Prea multi bătrâni au angajat. De asta ce spuneți

      Ștergere
    4. nu e problema de esti batran sau tanar!
      important sa se respecte legea de catre angajati si de catre conducere!
      au fost incadrati ca sefi punct de lucru multi fosti militieni sau securisti cu idei comuniste si comportament dubios!
      la radul lor angajeaza persoane dupa bunul plac fara sa faca vreo selectie ,in functie de cata spaga dau sau cine intervine!
      ce este mai grav ,e faptul ca persoanele angajate in acest fel habar nu au de meserie plus ca ne creiaza probleme !
      daca incerci sa spui ceva, se unesc impotriva ta si te exclud asa cum se intampla in politica!

      Ștergere
    5. aici ai pus punctul pe ,,i,,.Este si cazul sefului P.L.focsani zis piticu ,,mare om ,mare caracter,,te face din tastatura ,,depinde cum il creditezi la banca s-au il cari sa-si umple matu in vreo zona turistica ,,de preferinta neamt ,nu conteaza, cine da are intiietate .

      Ștergere
  7. Domnule Onesim,ce calitati te recomanda pe dumneata pentru postul pe care-l ocupi?
    Dupa cum vad,esti cel mai prost asistent (viitor sef C.I.T.)Esti chiar mai prost decat Chiriac(ala macar era betiv).Ca nu te pricepi la tr.val. asta o stie toata lumea,dar cand vii cu solutii tampite asta intareste mai mult ce am spus la inceput.Daca ai avea stofa, ai asculta toate propunerile apoi ai deschide gura.Orice problema ar exista,dumneata ai solutii,solutii infantile.Nu reprezinti nici macar tendinta, sa-l urmezi pe Valentin.Ala macar lua decizii corecte chiar daca nu conveneau unora

    RăspundețiȘtergere
  8. d-nule valentin! stiu ca esti anonim ,insa vreau sa-ti spun ca esti singurul incompetent din cp Bacau!
    gata ti-a picat scaunul si stii foarte bine ca o sa mori de foame!
    incet incet firma o sa se scape de betivi si de oameni fara calificarea necesara!
    in curand o sa se ia puncte importante si o sa ne revenim! voi a-ti adus firma in ituatia de fata cu incompetenta voastra! ce stii despre consumurile mari la masini? pierderi vin si de acolo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care citesc un text si nu-i inteleg continutul se numesc semianalfabeti!

      Ștergere
    2. Domnule Onesim, conjugarea verbelor se invata inca din clasa a V-a...Deci:
      ati adus= verb, mod indicativ, timp perfect compus, persoana a II-a, nr. plural.
      Asta inseamna ca in situatia de fata ATI se scrie FARA CRATIMA!!! Nu pot sa cred ca nu ati absolvit macar 5 clase...
      Perfectul compus se formeaza cu ajutorul verbului auxiliar *a avea*+ verbul de conjugat la participiu...Va amintiti? Sau nu ati stiut niciodata?


      Ștergere
    3. In materialul de mai sus era vorba de d-l dir. Dumitru Valentin, nu de altcineva(sa nu cada pacatul pe altii).Chiar daca nu convenea unora,se pricepea la oameni si lua decizii corecte

      Ștergere
  9. Intr-o zi va voi spune o poveste frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. ---stimati colegi!
    recomand sa nu va mai plangeti aici !
    decat sa va plangeti ca sunt salarii mici ,hai sa incercam sa facem ceva pentru a reduce costurillllllle!
    va propun numai un singur lucru dupa care voi mai propune inca doua variante!
    pentru inceput ,rugati soferii sa nu mai bage mana asa mult in rezervor,apoi sa nu intretina mai bine masinile! numai de aici se vor economisi cel putin 20 % din pierderi!
    cu bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti batut cu p_ _ a in cap nenorocitule!Ori esti complice ori prost!Cum poti vorbi asemenea tampenii?

      Ștergere
    2. Banuiesc ca esti tampitul asta care a venit pe post de SEF, si iti dai cu parerea ce crezi tu cu mintea ta, ca se intampla!

      Ștergere
    3. NU SUNT BATUT IN CAP ASA CUM SPUI TU!
      SI PENTRU COLEGUL CARE A SPUS CA AS FI COMPLICE ,O SA-I TASPUND CA DA!
      SUNT SOFER SI STIU CUM STAU LUCRURILE!
      TREBUIE SA RECUNOSC CU MARE RUSINE CA SUNT CAM OBLIGAT SA FAC LA FEL CA CEILALTI CA DACA NU FAC DEVIN DUSMANIL LOR!
      SUNT OAMENI DE BINE CARE IN TIMP I-A STRICAT COLECTIVUL IN CARE AU VENIT!

      Ștergere
    4. Mare prostan a mai nascut mama ta .Tu nu ai nici o vina .

      Ștergere
  11. SI LA PL FOCSANI SE REDUC COSTURILE DL.RADULESCU CAND A INTRAT CU MASINA FIRMEI IN STALP ,REPARATIA A FOST TRECUTA PE BLINDATE. DAR NU MAI VORBITI CA SE INCHIDE PL

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca tu crezi ca 20% din pierderi sunt la mana soferilor esti mai prost decat prevede legea in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  13. pierderi ,furturi de motorina , ce urmeaza fratilor?

    RăspundețiȘtergere
  14. O dragla batrana si nerusinata incearca prin intimidare si negare sa-si apere bucata de cascaval.

    RăspundețiȘtergere
  15. Se aude ca se pierd si bancomatele de uct din februarie. Ce stiti colegii????

    RăspundețiȘtergere
  16. saracie mare la g4 pl caras-severin.! bataie de joc cu privire la selectarea colectivului,sant dati afara tv 3 autentici cu salariu de tv 3 si sunt folositi ca tv 3 soferii adica tv 1 cu salaru p care il au . Din aceasta birocratie g4s pierde anual in jur de 10.000 ron / tv1 folosit in loc de tv 3 . La g4s resita alegirele se fac in functie de daruri cunostinte si culoarea pieli sunt opriti 10 tv 1 , 8 tv2 si 6 tv3 asfl ca lunar 2 tv1 sunt folositi tv 3 prn rotatie in ordine alfabetica iar diferenta de salaru nu stiu cn o suporta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DIFERENTA DE SALARU O SUPORTA MA-TA!
      CE TREABA AI TU CINE SUPORTA DIFERENTA DE SALARU? POATE DE CE SCRII ACUM DESPRE TOATE ASTEA? DE CE NU AI SPUS LA CINEVA DIN CONDUCERE ANUL TRCUT?
      UN T 1 ESTE MAI IMPORTANT DECAT UN T 3,ASTA CA SA STII DESPRE CE VORBIM!
      T 3 STA SI DOARME IN DREAPTA IN TIMP CE T1 MUNCESTE TOATA ZIUA!
      CA SA NU MAI FII ASA NEDUMERIT ,VREAU SA-TI SPUN CA PE NIMENI NU INTERESEAZA CE VREI TU SA SPUI AICI!
      HAI ,PA CA AVEM TREABA!

      Ștergere
    2. Cât ai zis ca Muncește T1? Cred ca esti unul dintre astea care se rup cu munca. Mai mult doarme un T1 decât un T 3 . Si apropo T1-le chiar voi nu munciți deloc intr-un echipaj de transport . In mașini e varza din cauza voastră ca voi nu faceți chiar nimic.

      Ștergere
    3. OPAAAA.AS DORI SA INTREB UN SOFER CATI SACI A CARAT IN 6 ANI DE ZILE? SI TOT VOI COMENTATI SI INJURATI PE AICI.MAI AVETI PUTIN SI VA SUDATI FUNDUL DE SCAUNELE BLINDATELOR SI CU PICIOARELE PE BORD CA NU MAI PUTETI SARACI DE VOI DE ATATA MUNCA. MAI AVETI TUPEUL SA SPUNETI CA VOI DUCETI TOT GREUL IN FIRMA ASTA DIN TOT ECHIPAJUL. CHIAR VOI AR TREBUI SA AVETI SALARIUL MAI MIC NU T3.

      Ștergere
    4. MI-E PARCA IMI E SI MILA DE SARACUL T1 ASTA CARE A COMENTAT. AUZI EL MUNCESTE TOATA ZIUA SI T3 DOARME. NU TI-E RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

      Ștergere
  17. AICI CHIAR NU AI DREPTATE T1. SUNT UN T2 SI VREAU SA ZIC CA NU E ADEVARAT CE SPUI. DACA NU NE-AR AJUTA T3 CHIAR CA NU PUTEM FACE FATA. AR TREBUI SALARIILE SA FIE LA FEL LA TOT ECHIPAJUL DEOARECE MUNCIM TOTI LA FEL SI TOTI AVEM ACEIASI RESPONSABILITATE CHIAR MAI MULTA NOI CARE NE COBORAM. SA FIM SERIOSI. T1 ARE RISCUL PUTIN MAI MIC DECAT RESTUL ECHIPAJULUI. (t1 sa te bagi la o cursa cu 30 de saci sa-i cari tu in 10 min)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. T1-le. Ai fost vreodată ud la picioare sau măcar pe vreun fir de par la cat muncesti?

      Ștergere
  18. SA FII SOFER LA G4 E CAM PRINTRE CELE MAI BUNE POSTURI DIN ROMANIA LA ORA ACTUALA .SALARIUL E UN PIC CAM NEJUSTIFICAT .UN SOFER IN ACEASTA TARA PE MASINI DE PESTE 3 TONE MUNCESTE SINGUR DE I SAR CAPACELE SI NU IA ATATIA BANI . UNDE MAI PUNEM CA NU ARE NIMENI GRIJA DE EL HAI SA FIM SERIOSI .

    RăspundețiȘtergere
  19. e destul ca va aducem intregi acasa! voi colectati la o ora un plic si mai faceti o colectare dupa 6 ore in multe cazuri,asa ca nu va mai vaitati aici ca munciti mai mult ca soferul. as recomanda conducerii sa nu angajeze persoane fara permis de conducere profesionist chiar daca este t3 sau t2!
    Propun sa dea termen la angajati sa-si obtina acest permis in cel mult 6 luni, asa se vor tria si persoanele care nu au ce cauta aici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu il obtine mata mai bine

      Ștergere
    2. sa nu spui ca esti instructor auto ca nu te cred :))))))),s-au terminat clientii si ai rata la masina ?:))))) domnule t1 ?

      Ștergere
  20. UNDE SE FAC COLECTARI LA G4 IN TARA ROMANEASCA DIN 6 IN 6 ORE CA NU AM AUZIT PANA ACUM ?. FOARTE INTERESANT.

    RăspundețiȘtergere
  21. voi T1 vati unplut de bani cu motorina care ati vanduto si o vindeti va platiti ratele la banci va tineti copii la scoli sau va tineti muierile acasa,asa ati zis ca daca nu iasa un litru de motorina nu stati e prost cine va dat consumuri fixe la masini ca si noi stim ca si voi ca nici o masina blindata nu consuma mai mult de 9,5 %... iar voi vati facut consum si de 18-20 % sa va fie rusine ca din cauza voastra firma sa dus in jos !!

    RăspundețiȘtergere
  22. domnule Marcu poate ati intrat in posesia pozelor facute de Doli in seara de 22.01.2015 ora 23:15 in statia petrom 2 resita unui TV1 care venea de pe cursa moldova noua si care in loc sa alimenteze in tanc isi punea 10 litri in bidon am fost 2 echipaje de fata cel cu soferu in cauza si cei care veneam de la caransebes poate ne spuneti si noua ce masuri ati luat,multumim !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tare faza ....unde pot vedea si eu pozele ?poate are omul soba si a luat si el un strop sa aprinda focul .ha ha ha ha ha

      Ștergere
    2. t3 daca tu ai scris ca l-ai vazut pe t1 cum ''alimenta '' o sticla sa stii ca ai belit-o ,scuze , ca la alimentare tu tre sa te dai jos sa alimentezi deci t1,t3 au incalcat procedura=ati belit-o impreuna cu t2 care a incuviintat acest lucru uite de aceea nu se afla sunteti complici toti 3 scuze

      Ștergere
  23. OPPAAAA! ALTCINEVA CARE SPUNE DESPRE FURTURI DE MOTORINA! DIN CE JUDET SPUNETI CA SUNTETI?
    DACA TOT SE PRACTICA CHESTII DE ASTEA CU FURT DE MOTORINA SI CE MAI SPUNETI PE AICI,DE CE NU VA LUATI SI CATE IN SAC CU BANI ? CA PARE SA NU SE AUTOSESIZEZE NIMENI!
    DAR DE CE TOATE ASTE ACUM? NU INTELEG DE CE NU AU FOST SPUSE IN URMA CU CATEVA LUNI SAU CATIVA ANI ?

    RăspundețiȘtergere
  24. Ca sa-ti dai seama ca esti prost, tre' sa-ti fuga mintea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tie ati fuge mintea? tu esti un ordinar si un jucator de pacanele si nu mai dureaza mult pana sa pici.O sa te dea si pe tine afara cum ne-ai trecut pe lista fara sa fie corect!

      Ștergere
  25. MAMELE VOASTRE CRED CA SUNT MANDRE DE VOI CA PROSTI V A MAI FACUT . IARASI VA SPUN CA VOI NU AVETI NICI O VINA. ELE SUNT VINOVATE CA V AU NASCUT .LEGILE ROMANESTI NU AU PREVAZUT ASA CEVA .

    RăspundețiȘtergere
  26. ultima curiozitate am inteles ca au fost contactati toti fostii angajati de la pl iasi stiti ceva de asta daca da da-ti un raspuns ma intereseaza poate o sa fim din nou colegi

    RăspundețiȘtergere
  27. da!
    este adevarat ca se reinfiinteaza pI Iasi!
    de la 1 aprilie incepem lucrul, insa se fac angajari mai pe sest!

    RăspundețiȘtergere
  28. marcule dece il ti pe nicu calmatui nu vezi ce conumuri da la blindate ori e frica ori e manjit cu gabor ... chiar asa prost e??? nu stie cati litri are un rezervor de la o blindata,ce parere are de foile soferilor care au scris ca au alimentat 88 de litri cand rezervoru are 80 maxim cum au ajuns cu blindatele in petrom,nu vede ca la consumuri au crescut fara explicati cu toate ca o blindata nu consuma mai mult de 9 % ,fa tu socoteala daca el nu poate cat ii revine soferului daca ia dat consum 14% si el face 1000 km .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu are treaba marcu cu asa ceva! ,fiecare se descurca cum poate . au mai scris aici si cei de la caras care nu au sef de pl. ,Daca noi care avem sef pl. avem probleme ,intrebatii pe aia de la caras cum sunt! multi colegi de acolo spun ca nu -i asculta nimeni ,cursele lungi se dau pe prietenii ,ore suplimentare si cursele cu diurne le primesc numai cine se descurca!

      Ștergere
  29. coliegi de la iasi se aude ca de la 1 aprilie se muta C P la noi asa ca aveti grija cei care nu ati avut loc de noi nu stiu cum ne vedem fata in fata prin curti pe la noi ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu se muta cp-ul ,fraiere! se muta pl-ul!
      o sa mai angajeze si dintre aia care au fost ,ca este de lucru mult si nu facem fata!
      intram pe c.e.c-uri ca s-a dus pe p...la pinalti!

      Ștergere
    2. este o veste buna ,dar nu stiu daca este adevarata.asteptam si mai multe informatii.

      Ștergere
  30. Răspunsuri
    1. sa te fut in gura de bou ce esti.Noi vorbim frumos iar tu chiar asa,prostalanule.

      Ștergere
    2. EU CRED CA MATA E MAI APROAPE

      Ștergere
  31. domnul elvis ai bagat V'estul in sperieti de 3 zile ti'ai anuntat sosirea ce faci nu mai vi ? ne ti in stres sau te'ai dus in sesn opus.Daca tot vrei sa faci pe securistu fa'o mai cu talent ( PROFESIONALISM ) nu te face doar ca treci pe la anumite puncte de lucru ca daca ai verifica camerele de luat vederi din ultimele 30 de zile te'ai lua singur cu mainile de cap,incearca sa vezi ce iasa!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. INCEPETI SI VOI CA LA D.N.A? FACETI DENUNTURI? NU O SA REZOLVATI NIMIC ,CONDUCEREA NU ARE TIMP DE ASA CEVA,IN CURAND SE VOR MAI PIERDE NISTE PUNCTE,PREGATITI-VA DE DISPONIBILIZARI.

      Ștergere
    2. INCEARCA TU SA VEZI CE BOU MARE A IESIT DI PIZDA LU MATA.

      Ștergere
    3. IA L PE DOMNU ELVIS SI DU L LA MATA SA I DEA O MUIE .

      Ștergere
  32. colegi ce mai stiti de pl iasi?
    vad ca s-a bagat konsalnetul peste tot ,au luat multe puncte.

    cred ca astia vor lua tot si nu mai este vreo sansa sa se deschida!mai scrieti aici daca auziti ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SE DESCHIDE USA LA DISPONIBILIZARI! SE CAM DUCE ,NU MAI ESTE CE A FOST
      CAUTATI-VA DE LUCRU CA E CAM GATA

      Ștergere
  33. In 2 luni se vor Inchide cel putin 4-5 PL-uri. Sa terminat cu G4S. Next level.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DE LA CENTRU NU SE SPUNE NIMIC ,NU AVEM VOIE SA VORBIM DE ASA CEVA,COLEGII DIN BUC.STIU MAI MULT DAR NU VOR SA SPUNA CA INTRA IN PANICA CEILALTI.
      LA CRAIOVA ,TIMISOARA SI CLUJ SE PROCESEAZA MAI MULT CU FIRMA NOUA.
      CRED CA AVETI DREPTATE!

      Ștergere
  34. Se angajeaza 21 de oameni la timisoara , se desfinteaza pl-uri atentie colegi deva, arad , caras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la caras -severin oricum este viata grea,nu avem sef punct lucru,cel care este pe functie se ocupa cu altele in loc sa faca ce trebuie,
      s-a inconjurat de oameni care-l manevreaza cum vor ei si le da ore dupa cum sunt relatiile de prietenie. a pus pe lista de disponibilizari pe baietii competenti si a pastrat oameni care nu au ce cauta aici.
      nu as vrea sa se intample asa ceva ca vom ramane fara lucru ,dar nu ced ca se va intampla
      ar trebui sa vina cineva sa stea de vorba cu noi sa ne spunem ofurile!

      Ștergere
    2. Probabil asta e dispozitia de la centru.Cei incompetenti si cu probleme sa ramana cu capul in pamant,iar cei care nu au avut probleme,dar ridica unele probleme incomode pentru conducere sunt disponibilizati.Nu conteaza ca rupe masinile,ori petru echipaj fiecare zi este o aventura,nu conteza ca nu stie sa faca ATM-uri,important e sa pupe in cur pe cine trebuie.

      Ștergere
    3. N-ai zice ca suntem o multinational unde singurul criteriu e competenta.Aici functioneaza cumatrisme,nepotisme,promovari si numiri pe functii dupa bunul plac al unora si rezultatele n-au intarziat sa apara.Singura solutie raportati la LONDRA toate nedreptatile si neregulile.

      Ștergere
  35. http://mobil.tion.ro/#!mobilenews/detail/1511476 accident la Timisoara cu victime , asta se intampla stimati sefii daca ne obligatii sa muncim 13-14 ore pe zi cate 6 zile pe saptamana sau sa terminam ruta la 12 noaptea si dimineata la 7 din nou. Oare trebuie sa moara cineva ca sa lucrati legal domnilor sefii ????

    RăspundețiȘtergere
  36. http://mobil.tion.ro/#!mobilenews/detail/1511476

    RăspundețiȘtergere
  37. http://mobil.tion.ro/#!mobilenews/detail/1511476 accident la Timisoara cu victime , asta se intampla stimati sefii daca ne obligatii sa muncim 13-14 ore pe zi cate 6 zile pe saptamana sau sa terminam ruta la 12 noaptea si dimineata la 7 din nou. Oare trebuie sa moara cineva ca sa lucrati legal domnilor sefii ????

    RăspundețiȘtergere
  38. din cauza unor incompetenti este posibil sa dispara pl-arad,caras,
    sunt colegi care denigreza soferii,noi ca soferi mai gasim ceva de lucru chiar si pe criza asta ,dar sa vad ceilalti care nu au pregatirea noastra
    si vorbesc vrute si nevrute pe aici

    RăspundețiȘtergere
  39. Mare pregătire aveți voi șoferii astea. Daca ați lua un PDA in mana cred ca il duceti direct la ureche:))))).

    RăspundețiȘtergere
  40. LA TIMISOARA SE DISCUTA DE REDUCEREA ACTIVITATII PENTRU CA MULTE PUNCTE AU LUAT KONSALNET!
    E POSIBIL SA FIE TRANSFERATI LA FIRMA CEALALTA.
    POATE SA SPUNA CINEVA DACA STIE CEVA SI UNDE AU SEDIUL AIA DE LA KONSALNET?

    RăspundețiȘtergere
  41. UNDE ARE SEDIU CEI DE LA KONSALNET?
    STIE CAREVA DACA FAC ANGAJARI?
    AICI LA VRANCEA E GREU SI CU ORELE PREA MULTE LUCRATE NEPLATITE!S-A REDUS PERSONALUL SI FACEM MULTE ORE CARE NU SE PLATESC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. KONSALNET are sediul la Braila

      Ștergere
    2. la braila?
      dar spuneai ca ma-ta este acolo!
      cum de si-a facut sediul acolo/probabil ca ma-ta conduce konsalnetul!

      Ștergere
  42. Nu ne apuca pastele la G4.:))))) . Măcar prema de anul trecut sa o luam 0:))))). Un sut in cur un pas înainte. Sigur o sa fie mai bn in alta parte. Nu fiti tristi ca găsim de munca.(acum mai depinde si de vârsta). Parca imi pare si mie rau de săracii pensionari:))))).

    RăspundețiȘtergere
  43. PENSIONARII AU ADUS FIRMA IN FALIMENT.
    EI AU PROSTIT CONDUCEREA .
    DUPA CE CA AU PENSII MARI MAI VIN SI INCURCA TREBURILE PE AICI
    O SA NE SCAPAM USOR ,USOR DE EI!
    NU CRED CA PANA LA PASTI SE VA INCHIDE. CA SA SE INCHIDA FIRMA ESTE NEVOIE DE TIMP.BANII TREBUIE DISTRIBUITI LA TIMP SI IN FIECARE ZI!

    RăspundețiȘtergere
  44. Mss colegule. Sa intram noi tineretul putin in ei ca nu se mai poate.Au impresia ca fara ei nu se poate face nimic in g4 asta.Baietii tineri haideti fratilor sa facem noi echipa noastra si sa le oferim munca cat se poate sa vada si ei ce inseamna sa aiba echipaje tinere si care se misca intr-un fel. ce sa faci cu hodoragii la 60 de ani care nici un sac nu poate sa duca in mana ca ii dor picioarele si spatele si soferii care merg ca melcul de intarziem mereu la puncte. da nu poti sa le spui nimic ca ei sunt in varsta cica:)))))). la g4 ANGLIA nu exista asa ceva. nici macar nu au bunul simt sa se spele si sa se tunda pe la munca. Vin ca........ stiti voi mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  45. Afaraaaaa cu ei. Nici nu au bunul simt sa faca macar curat in blindate tot noi tineretul facem ca altfel ne-ar manca soarecii. Pe ei si pe MAMA lor.Daca le spui sa spele blindata te ia in ras.

    RăspundețiȘtergere
  46. CONDUCREA AR TREBUI SA PUNĂ O VÂRSTA MAXIMA OBLIGATORIE LA TRANSPORTATORI. CE SPUNEȚI DE ASTA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA! 35 DE ANI MAXIM.CINE DEPASESTE SA MEARGA ACASA.
      AI AVUT O IDEE BUNA FRATE!

      Ștergere
    2. DA! 35 DE ANI MAXIM.CINE DEPASESTE SA MEARGA ACASA.
      AI AVUT O IDEE BUNA FRATE!

      Ștergere
    3. stau si ma minunez cand citesc aici ce va mai da prin minte! nu-mi vine sa cred ca sunt coleg cu niste retardati!
      propun sa va dea sefii un test si sa va trieze ca sa scapam de voi! o sa vina vremea cand retardatii bor sta acasa!
      pensionarii au tinut firma in picioare,multe drepturi le-ati capatat ca au propus pensionarii !

      Ștergere
  47. Ma putoilor mici si nevinovati cu muci la nas.Cine v-a invatat meserie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MA-TA, EA STIE MESERIE MULTA SI NE-A INVATAT SI PE NOI!

      Ștergere
    2. Daca eu sunt pensionar cam cati ani are mama care te-a invatat meserie mai dobitocule care scrii cu majuscule?

      Ștergere
    3. Inseamna ca locul tau este la cimitir ,necrofagule ce esti.

      Ștergere
    4. sunteti jalnici! daca asemenea specimene au ajuns sa lucreze la g4s romania,inseamna ca nu mai avem persoane cu pregatire profesionala si educatie!
      sunteti o rusine ,cred ca 70 % din angajati nu au capacitatea de a intelege ca multinationalele doresc oameni cu pregatire si un vocabular adecvat!
      inteleg ca foamea va face sa acceptati orice si pentru voi un job la g4 s nu este si o placere,este doar numai pentru ca plata salariului destul de mare pentru romania! nu spun ca e gresit ,dar pentru acest lucru trebuie sa va comportati exemplar! va provoc cu o intrebare:
      ce varianta aveti daca g4 s ajunge intr-o situatie in care nu va mai poate mentine ca angajati?
      as da raspunsul imediat,insa va las cateva zile sa vad ce variante aveti ! apoi va spun eu ,voi trebuie doar sa recunoasteti!

      Ștergere
    5. Să Înțelegem că G4S este singura firma din Romania care mai au oameni angajați? Pararea mea este ca cine are chef de munca găsește imediat in alta parte. Abia așteptăm răspunsul tau. Drumuri bune tuturor.

      Ștergere
    6. Calitatea jalnica a angajatilor e data de sefi.Sunt niste jeguri care nu au nici un DUMNEZEU,care-ti spun ce vrei sa auzi,dar care sunt ascultati,crezuti,dati drept modele.Raspuns la intrebare:Cei capabili pleaca inainte sa fie dati afara,iar ceilalti or sa stea acolo sa-i preia Konsalnet-ul.G4S RENUNTA LA LINGAI!! Acesti oameni ar trebui izolati,dar se intampla exact invers.ACEST LUCRU SE INTAMPLA DATORIATA FAPTULUI CA ACETI SEFI IRESPONSABILI DACA AR FI BAGAT BANI IN COMPANIE(AR FI ACTIONARI SAU AR FI FOST AFACEREA LOR) N-AR ASCULTA SI PROMOVA ASEMENEA SPECIMENE.Este jalnic ce se intampla in momentul de fata,dar nu poti sta decat spectator si privi conducerea ce oameni isi allege sa mearga mai departe.ASA CONDUCERE,ASA OAMENI!!Succes garantat!

      Ștergere
    7. Cand Londra va considera ca nu merita sa mai stea in Romania,se va retrage si au sa-si vanda afacerea altora dispusi sa o cumpere.pentru acest succes trebuie multumit coducerii de la Bucuresti ,conducerilor regionale, cumatrilor, finilor ,nepotilor,. managementului de calitate pe care-l presteza acesti oameni de suflet care vor doar binele companiei.Sa multumim cainilor ,lingailor ,sefilor de coloana care si-au adus aportul la cheluirea banilor companiei si cresterea bunastarii lor personale.

      Ștergere
    8. penru cel care a scris ca ”cine are chef de munca ,gaseste in alta parte ” pot s-ai raspund ca e doar un vis frumos! in Romania nu se poate vorbi de asa ceva!
      pentru cel care scrie ca ca” cei capabili gasesc in alta parte” e adevarat,insa depinde: cunosc cativa fosti colegi care au plecat ,chiar de buna voie si s-au descurcat foarte bine! important e sa aiba vointa si curaj! multi au plecat afara,unii au reusit insa unii nu!
      e adevarat ca raman si multi lingai care se gudura pe langa sefi! au o stare de impotenta pentru ca nu au curaj sa solicite niste drepturi care li se cuvin! oricum ,nu moare de foame nimeni !e bine si asa!

      Ștergere
  48. Colegi mai stiti ceva despre procesarea brd la g4s

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA ,SE VORBESTE CA DE LA 1 APRILIE INCEPE PROCESAREA CU BRD, MAI INTAI O SA PROCESAM CUIE ,SARMA SI PETURI!
      IN FAZA A DOUA HARTIE ,CARTOANE SI O SA FACEM SCHIMB DE ANGAJATI RETARDATI!

      Ștergere
    2. fraier1 eu am vorbit serios si el face misto!
      sa te ard in muie!

      Ștergere
  49. BA voi de la Deva ati ramas la vechea forma de infumurati uitati ca de 5 ani nu mai e CP 'U la voi ati uitat pe vremuri cand va aduceam blindatele la reparat si faceati foi ca circula la voi dar va duceati cu masinile personale si alimentati cu cardurile blindatelor in petroame binentele cu stirea lu GABOR si CALMATUI care aveau si ei parte de acolo . Vad ca nici acum nu se sesizeaza nimeni ca voi aveti cel mai mare consum si aveti aceleasi drumuri ca noi la alba unde noi facem consum 9.5 ca avem sef pe MIRON iar voi mergeti tot cu 15 % consum findca GABOR e de nemiscat ca are relatii la CP Timisoara .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e treaba ta cat se consuma? esti vre-un disponibilizat ? sau vrei sa arati cat de cistit esti tu!
      de aia de la timisoara nu spuneti nimic ,sau de la craiova ,arad,caras ?deva,deva ,tot timpul deva si gabor. GABOR A TINUT CP CAT A PUTUT SI TOT EL V-A ANGAJAT PE VOI DE LA ALBA,ORI ATI UITAT!

      Ștergere
    2. Colegutul de la Alba.....care esti?:))

      Ștergere
    3. Nu-l mai deranjați pe Tovarășul Gabor, el are grijă ca treburile să meargă bine, ca mai are 2 ani pana la pensie și nu vrea sa își piardă scaunul...De furat motorina se fura în continuare, cel puțin 7-8 litri pe fiecare tura....mulți din cei care fura merg apoi la Gabor acasă și prestează diverse munci...

      Ștergere
  50. Care nu aveti loc de pensionari uitati ca firma cu ei a inceput activitatea si incet incet v'am invatat si pe voi care ziceti ca sunteti tineri,cand va incurcati la cate un bancomat dece nu va dati cu capu de el sa va vina idei sa il faceti dece sunati imediat unu mai batran sa il intrebati ce sa faceti? Voi va credeti buricu pamantului veniti de la casa de copii uitati ca aveti si voi un parinte acasa sau un bunic care va crescut si va dat educatie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pensionarii nu au ce cauta sa mai lucreze daca au pensie!.foarte bine s-a facut ca i- a disponibilizat pe ei prima data!
      sa mearga acasa si sa stea cu nepotii.noi cei tineri nu avem locuri de munca si ei au doua venituri? incet incet am scapat de ei, mai ales ca se dadeau interesanti! timisoara a intinerit personalul si e foarte bine,alta mentalitate ,alti oameni,mai ales ca erau cu vicii! bautura ,pacanele,fumatori,increzuti ca au muncit ca gabori!

      Ștergere
  51. Bravo colegule asa e. Sau sa-si aleagă: pensia sau salariu săi vedem ATUNCI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe cine vrei sa vezi? noi venim la lucru ca ne plictisim acasa ,in timp ce voi trebuie sa veniti sa munciti ca altfel nu aveti ce manca!
      oricare firma are nevoie de fraieri care sa munceasca si sa linga pe sefu in fund,pentru ca nu aveti incotro! pe noi daca ne da afara avem cu ce trai si nu suntem nevoiti sa ne milogim pentu un pumn de maruntis,voi nu puteti sa va permiteti asta si uite asa dresezi maimuta!

      Ștergere
    2. Mare pisat mai esti........

      Ștergere
    3. Mai betivilor si pisatilor de pensionari voi nu va milogiti ma????? Voi rahatilor care lingeti pulele sefilor in fiecare zi pt ca nevestele voastre nu va mai dau pizda dar de fapt asa sunteti voi obisnuiti pensionarii de armata care plecau in aplicatii si noi va muiam curvele de neveste.

      Ștergere
  52. Un mesaj pt toti pensionarii de armata din g4s : cadavrelor, relicvelor, exfoliatilor stati drakului acasa ca putiti a jeg prin locatii , cand mergeti la clientii parca a venit azilu in vizita , fomistilor stati si va traiti viata nu mai incurcatii viitoru !!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au facut firma asta de tot rahatul. Apropo am si eu un bunic poate găsește si el in loc pe la G4 ca vad ca aici e loc pentru ei. Stați fratilor acasa si mâncați-va pensia linistiti.

      Ștergere
    2. Firma aceasta a fost adusa la performanta de niste pensioneri si dupa plecarea lor din firma intram in gard din zi in zi. Poate daca ne vom concentra pe greselile pe care le face conducerea si care sunt cauzele pierderii atator obiective, vom gasii si raspunsul la intrebarea de ce pe vremea pensionarilor castigam 1800 lei pe luna si salariul minim era 700 lei si astazi castigam 1200 lei (maxim) si salariu minim este 970 lei. Celor de la conducere le convine aceasta tema, batrani contra tineri, blonzi contra bruneti, albi contra negrii. Nu le convine sa identificam adevarata cauza a situatiei.

      Ștergere
    3. nu a scazut nimic! la noi se castiga in jur de 1700 ca si casier! toata ziua va plangeti!

      Ștergere
  53. Ar fi ideal sa nu ne mai injuram, ar fi ideal sa nu ne mai facem de tot rasul pe aceasta pagina deoarece unii clienti/banci poate chiar se uita cine este G4S. Toata ziua acuzam pe uni si pe alti dar pana la urma toti ne facem ruta pana la capat. Si pensionarii au contribuit la temelia acestei firme, asa ca va rog haideti sa moderam aceste acuzatii, aceste critici care duc doar la dezechilibrul firmei. Noi trebuie sa ne facem treaba bine pana la capat deaorece se poate observa ca punctele pe rute au scazut si scad in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  54. Ce se mai stie despre brd cu procesarea asta ar trebui sa ne iintereseaza nu tiganeala si injury

    RăspundețiȘtergere
  55. Ce se mai stie despre procesarea brd ,asta ar treb sa stim noi nu injuri

    RăspundețiȘtergere
  56. despre iasi ,ce se mai spune...se redeschide ori nu.

    RăspundețiȘtergere
  57. Cum sa nu ne mai jignim si injuram cand la pl de lucru caras este haos total diferenta la salar este de 7-8 milioane intre noi ex. Un sofer castiga in jur de 19-21 de milioane iar alti soferi care fac aproape aceleasi ture castiga in jut de 14 milioane la casier si la t3 aceeasi problema pe deasupra soferii se mai aleg si cu 80-100 de litri de motorina lunar in special cei care fac Bucurestiul si Pitestiul care sunt unii si aceeasi ex. Tunea Dumitru ,sofer si se mai pot da exemple si la casier si t3 alti colefi deabea isi fac norma de ore iar altii pleaca cu 3-4 diurne pe luna urmatoare atunci cum vreti ca treburile sa mearga bine sa nu ne mai jignim si sa nu ne mai injuram ,conducerea de la Timisoara a fost anuntata dar degeaba se pare ca ii place haosul . Asa zisul sef de punct de lucru nu este de nici o culoare nu afiseaza programarea lunara o face pe saptamana si o face in asa fel ca oamenii lui sa pice pe ture lungi ,oamenii lui lucreaza cate 18-19 ture altii cate 13-14 daca ar afisa programarea lunara cum se afiseaza de ani de zile poate n-ar mai fii atatea discutii si sunt foarte multe nereguli la punctul de munca caras dar asta este unii trebuie sa le suportam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. STIMATI COLEGI!
      LA CARAS -SEVERIN NU VA MAI FI NIMIC PESTE 2 LUNI!
      NU SE IA NICI O MASURA CA SE STIE ASTA,IN 2 SAU 3 LUNI NU VA MAI FI NIMIC! TRAGEM SI NOI CAT PUTEM PE ULTIMA SUTA DE METRI!

      Ștergere
  58. voi de la deva cand o sa plecati o sa plecati cu tot cu Gabor ca a fost miezu candva si acu va bagat si pe voi inpreuna cu el in acelasi rahat el de bn de rau o sa ia pensie daca nu cumva are iar voi care l'ati lins pana acum in cur o sa va duceti la fieru vechi la Hunedoara,sau la Calan sau unde va convine si vedeti ce mai puteti face pana se inchide punctul de lucru pe ultima suta sa faceti consumu de 20 ca de aia merge firma bine !

    RăspundețiȘtergere
  59. chiar nu aude nimeni,v-am intrebat daca stiti ceva in legatura cu redeschiderea p.l.iasi.va rog din suflet sa ma informati,mi-ajung 2ani de chin.O SA MERG LA BISERICA SA MA ROG LA DUMNEZEU SA LE DEA SI LUI DUMITRU SI LUI MARZA ACEIASI SOARTA......FIRMA SA RENUNTE LA EI ,IAR 2 ANI SI JUMATATE SA NU-SI GASEASCA SERVICI,SA VADA SI EI CE INSEAMNA CHIN,CU ADEVARAT,COPIII SA-TI CEARA CEVA BUN,IAR TU SA LE SPUI ;,,TATI NU POT ,NU AM BANI ;.ESTE GREU IN ROMANIA FARA SERVICI.MI-AS SCRIE SI NUMELE ADEVARAT AICI,DAR NU VREAU SA RADA NIMENI DE DISPERAREA MEA,SA FACA HAZ DE NECAZUL MEU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oameni buni, eu nu inteleg ceva : daca toti injurati ca este asa de rau , sefi prosti, conditii rele, salarii mici , etc ... de ce tot vreti sa se redeschida PL Iasi ? Vreti sa va spun ceva ? Chiar daca se deschide va fi mai greu ca inainte . Ce va doriti ? Sa mai dati firma in judecata sa mai castigati 2 lei ? Nu se redeschide nici un PL , lasati zvonurile fara rost . Aceste zvonuri, sunt sigur aruncate de oameni care nu mai au nici o legatura cu G4S si care au ajutat la inchiderea PL.
      In alta ordine de idei , eu intru pe acest blog sa vad informatii noi sa discut cu colegi mai informati si poate mai destepti ca mine ... si ce vad aici ? 90 % din postari releva ca majoritatea sunt semianalfabeti si din spatele anonimatului singura lor sclipire de geniu este sa injure . Oare o asemenea categorie de oameni nu-si merita soarta ? Oare nu din cauza unor asemenea oameni suntem toti tratati atat de prost ? Eu sunt sigur ca da , dar nevoia ma face sa ma amestec cu ei . In final , pentru colegu` de mai sus : sincer imi pare rau de situatia ta . Si eu am familie si te inteleg, dar nu cred ca PL Iasi se va redeschide asa ca orienteaza-te spre altceva !

      Ștergere
    2. NU SE DESCHIDE FRATIOARE! NU MAI ARE PUTEREA G4S! S-A DUS IN JOS DE MULTA VREME!

      Ștergere
    3. Imi pare rau de momentele grele prin care treci,dar in biserica roaga-te pentru binele tau,nu pentru raul altora!Viata are un echilibru intre ce dai,si ce primesti!Cel mai important lucru e sa nu-ti pierzi increderea.

      Ștergere
    4. copiii nu te intreaba daca mai stii si altceva sa faci inafara sa te plangi si sa astepti ca milogul sa se deschida pl iasi ?

      Ștergere
  60. NU TI MAI DA NUMELE CA TE CUNOASTEM . ESTI CEL CU DIZABILITATI CA SA NU SPUN HANDICAPAT.

    RăspundețiȘtergere
  61. Stimati colegi hai sa mai stam cata de vorba nu stiu cum este situatia la voi dar la noi la caras dupa unii din voi stiti este dezastru de pe lume tensiunea creste pe zii ce trece deorece seful de punct de lucru este sub orice critica degeaba il anuntam cizmasi ala de la timisoara ca avem impreaia ca ii acopera toate magariile programariile le face cu consiliul de adminstratie te miri in ce dughene si apoi vin la punctul de lucru si mai
    Sunt si aroganti de asemenea nu stiu daca sefi vostri de punct de lucru va cara cu loganul firmei caci la noi este pe post de taximetru bineinteles numai pentru anumite persoane de asemenea tinuta lasa mult de dorit unii vin in tinuta altii nu mai ales contugatorul auto OROS care pe deasupra mai si fumeaza ca la birt in masina i s-a atras atentia in mai multe cazuri si continua sa fumeze in continuare .Deocamndata atata va spun despre manariile si neregulile ce se fac la caras .Va doresc o zi buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu are cine decat BARBOSU E. sa spuna ce spune de 10 ani! in acesti 10 ani nu a stiut altceva decat sa manance rahat si sa vare zazanie intre oameni! Unii au sperat ca se va satura de asta ,insa vad ca nici acum nu termina cu chestiile astea! singura lui munca este sa bage cearta intre noi !

      Ștergere
  62. NU MAI ESTE NEVOIE TE CUNOASTEM .FACI PARTE DIN RANDUL PERSOANELOR CU DIZABILITATI.

    RăspundețiȘtergere
  63. Colegilor, Marza a depus dimisia. Alegria va inchide pravalia... o sa vedeti cati dintre noi pleaca acasa pana la jumatea anului. Cine poate isi salveaza pilea.

    RăspundețiȘtergere
  64. la caras avem sef de punct de lucru cu care se poate lucra dar pisati astia care nu vin la lucru decat pentru a studia si a nota in carnetele toate greselile si apoi le discuta pe la spate atragand alti naivi de partea lor ar trebui sa isi vada de lucru ca treaba merge bine ' prosti au fost si vor fi intodeauna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate. Seful de la pl caras este prea bun. Asta stiu sa isi noteze cat lucreaza, cati km fac si altele. Dar sa isi vada de lucru nu stiu.

      Ștergere
    2. sfatuiesc pe barbosu sa-si vada de treburile lui .ca nu este nici casier si nici sofer.Ddaca era casier sau sofer avea dreptul sa comenteze ,el nu este apabil sa faca decat t3 insa si atunci este sub influienta alchoolului!

      Ștergere
    3. Nu cred ca mai este punct de lucru ca la caras -severin. fara sef , avem si angajati care nu fac cinste.avem angajati in plus pe functie de sofer in timp ce lipsesc t3 care stiu ce trebuie sa faca.Soferii nu au habar de cum se fac colectarile,dar au fost tinuti in locul t3 ,pentru a dispare motorina mai multa.Nu vrea nimeni sa auda si sa vada ce se intampla aici.Daca facem un calcul ,in fiecare luna fiecare sofer scoate cel putin 5 -6 sute de lei numai din motorina ,adunam cu salariul si ajunge undeva pe la 2500 de lei pentru ca tot acestia au si cele mai multe diurne.Nu poti sa nu fii revoltat cand vezi ca unii primesc 1400 cel mult si altii ajung la 2500!

      Ștergere
  65. sunteti niste prosti ca va luati de caras aici se
    face treaba cu sefu de pl dar ca peste tot sunt pisati de oameni care sunt nemultumiti si acuza pe drept sau pe nedrept viata particulara a colegilor din invidie sau prostie

    RăspundețiȘtergere
  66. Nu stim nimic de PL Iasi,dar se vorbeste caci Konsalnet-ul are sa preia tot G4S.Multumim conducerii si oamenilor performanti din conducerea G4S!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOAMNE FERESTE.DACA VRETI SA LUCRATI 17/18/19 ORE PE ZI,DE LA 06.00DIMINEATA PANA LA 12,01,02 NOAPTEA ,IAR A DOUA ZI SA O LUATI DE LA CAPAT ,LUATI LEGATURA CU COLEGII CARE SUNT LA KONSALNET;ORI CU CEI CE-AU TRECUT PRIN ACEASTA SOCIETATE DE CACAT.SALARIUL E CEL MINIM PE ECONOMIE,IN REST 300 DE ORE PENTRU UN VENIT DE 13MILIOANE.AM UITAT SA VA SPUN CA O ORA ESTE OPRITA IN FIECARE ZI DREPT PAUZA DE MASA,PE CARE EVIDENT NU O VEZI,DAR ORA TI-O TAIE.SPORURI S-AU DIURNE/ CE-S ALEA?

      Ștergere
  67. Colegi mai este cineva la bucuresti sau ia dat afara engleji

    RăspundețiȘtergere
  68. Nenea Ciprian esti Starparu 2? Publici numai ce-ti convine ?Ai interes?

    RăspundețiȘtergere
  69. nu barbosu e cel ce comenteaza ca e prea analfabet .magotu si cu mama ca ei sunt cei care tin evidenta la toti soferii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ASA ANALFABET CUM ESTE ,A ARATAT CA ARE SANGE IN MUSCHI!
      SE STIE CA NIMENI NU-I SUFLA IN FATA .

      Ștergere
    2. poate e ma-ta si nu vrei sa te dai de gol
      o sa ramanem putini si atunci o sa vedeti ca ramane cine merita.Puteti sa vorbiti cat vreti ca cei care nu-si vad de treaba o sa planga dupa firma!

      Ștergere
  70. Citesc aici si ma minunez cat de dezbinati sunteti. In loc sa fiti uniti si sa luati pozitie pentru ceea ce se intampla in firma, nu faceti decat sa va injurati, in timp ce Alegria se pregateste sa puna lacatul pe firma. A bagat Rosegur in faliment si acum se pregateste sa bage si G4S. Nu are nici cea mai mica idee de cum se conduce o firma, cel mult ar putea fi administratorul unei scari de bloc. Nu stie decat sa dea oameni afara, nu are nici o idee despre cum sa produca venituri. I-a cumparat pe unii sefi cu niste jafuri de masini lustruite si in plus le-a dat niste targeturi de vanzari sa faca ceea ce el nu e in stare, A fost un circ frumos cu masinile, mai lipsea fanfara militara, iar sefii vostrii il pupau in fund de parca le-ar fi dat inca 10 ani de viata. Cam acesta este nivelul actual. Cand vad atata ipocrizie si atata prostie la un loc nu stiu daca sa ma scarbesc sau sa lacrimez. Dezbina si cucereste este sloganul insusit de noua echipa de management, doar ca ei in loc sa cuceresca distrug. G4S pierde volume si contracte in fiecare luna asa ca mai bine va intrebati cu ce vor mai plati salariile mizerabile si cat timp vor mai fi bani, caci porcusorul suna doar a maruntis si da cu minus. In rest sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e.Pacat,am muncit 10 ani in firma asta.Pt curiosi..G4 secure monitorizeaza agentiile BRDsi asigura insotirea in loc de Alistar.Despre procesare nu prea cred ca se va intampla curand.Sunt alergici la ALEGRIA,Toti noii clienti BRD din Buc i a luat Konsalnet

      Ștergere
    2. Voi mai credeti ca se mai mentine g4 s? va inselati ,suntem gata!

      Ștergere
  71. D-nule Marcu! De ce nu luati nici o masura la pl-caras? Chiar nu doreste nimeni sa fie ordine aici? ne-am saturat sa fim tratati cu indiferenta de Doli pe care l-ati pus sa conduca punctul asta de lucru! Face numai ce vor unii ,le da trasee numai cu diurna ,sunt soferi care impart banii din motorina cu el ,in timp ce altii sunt lasati acasa zile in sir ?Dorim sa avem toti in mod egal turele planificate! pentru sustrageri de motorina in fiecare zi si nimeni nu face nimic,niciodata nu a fost asa ceva ,insa de un an si ceva tot mai rau este!

    RăspundețiȘtergere
  72. La Caras-Severin s-a facut disponibilizari in functie de cum na cotizat .Buzatu si Turcu au cotizat cu banii din motorina ca sa nu fie trecuti pe lista.Ei nu au persoane in intretinere si trebuia sa fie trecuti pe lista.Dar cum sa aiba doli bani de pacanele?

    RăspundețiȘtergere
  73. gata cu caras-severin! cine urmeaza? singuri ne-am dat afara.
    pentru niste oligofreni ca tarazie,buzatu,tunea,neacsu,turcu ,care nu le mai ajunge motorina,am pierdut totul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oligofren esti tu pisatule. Datorita tie si altora sa in inchis p l resita, ca ati scris numai tampenii pe acest sait. AI FOST SI VEI RAMANE UN MARE BOU. Te stii tu care esti. Pisatule.

      Ștergere
    2. Corect .numai ca acest Tarazie nu are legatura cu motorina , el se ocupa cu telefoane anonime ,

      Ștergere
  74. Vreau sa stiti ca momentan lucrez la aceasta entitate G4S,obiectiv Dacia Mioveni,dar vreau sa va fac sa intelegeti ca este ultima firma de paza,condusa de niste hahalere de ''sefi'',care reduc din salarii si obliga salariatii sa isi dea demisia in ultimul hal,sunt condus de director regional Suta si sef obiectiv Micu(doi oameni de 2 bani) si daca are cineva in plan pentru viitor sa se angajeze la G$S ii recomand mai bine sa se duca in confectii....salariul e acelasi...o rusine de firma...problema este ca ne au la mana ca nu avem unde pleca mai departe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tarazie este oligofren? un CRETIN -IDIOT cu moaca de BOU !!!!

      Ștergere
  75. tarazie oligofren ? JIGODIE-IDIOT-MOACA DE BOU

    RăspundețiȘtergere
  76. Tarazie în afara ca este oligofren, e IDIOT, CRETIN și are Moaca de Bou

    RăspundețiȘtergere
  77. La mine nu misca nimeni...I-am arajat pe clantai, i-am dat afara...Am mentinut babalicii de pensionari ca nu misca in front. Ghici cine sunt?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ! sigur ca stim ,esti persoana cu dezabilitati! ca Tarazie cu fata de bou!

      Ștergere
    2. Auzi la el comportament de baron , pentru el angajatii se impart in CLANTAI si BABALICI supusi, oare pe ce criterii sunt numiti acesti sefi de P.L? Va intreb domnule ......... ghici cine sunt?...cu acest comportament nu promovati mediocritatea?Daca se mai ocupa cineva de imagine si promovare la aceasta companie , este multumit de munca sa ?Sa auzim de bine!

      ,



      Ștergere
  78. Tarazie-oligofren ? - idiot ,dobitoc ce are moaca de bou ....fugiti de el ca de dracu!!!

    RăspundețiȘtergere
  79. Răspunsuri
    1. ce aveti cu Tarazie ? sau cu alti baieti mult mai destepti ca voi cei care postati aici? fiecare s-a descurcat cum a putut ,numai fraierii au muncit pentru ca nu au stiut cum sa se fofileze.Acum cand nu mai merge caruta ,incepeti sa dati cu pietre! de Olteanu nu spuneti nimic,dar de Buza ,E adevarat ca Tarazie e asa cum scrii aici idiot sau oligofren ,omul care se descurca nu trebuie sa-ti fie ciuda! Pupati-l in fund pe Doli ,pentru ca nu a stiut sa-i tina departe, a fost santajat din cauza imprumuturilor, Oricum ,cel putin e bine ca s-a terminat cu toti si ca nu a mai ramas cineva ca sa se faca discriminare ,ca daca mai ramanea cineva ,erau tot aia pe care Doli i-a avantajat! Pentru soferi va fi mai bine decat de altii care nu au meserie si nu ne facem probleme ,chiar daca la unii va era ciuda ca luam si la bidon noi ne-am vazut de treaba!

      Ștergere
  80. g4s e ofirma destul de buna privind salariile in zona de centru a tari dar au niste responsabili de puncte de lucru care abar nu au ce e cu eii,ex.pl.harghita e praf,scaunul e mai important ca oameni de acolo.....................rusine cu o asemenea persoana.......salut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MERGI LA ALTA FIRMA DACA NU-TI CONVINE! ASA VRETI VOI SA FIE CUM VA CONVINE MAI BINE,DAR NU FACETI NIMIC PENTRU A ADUCE IMAGINE FIRMEI!
      HAI SA NE PLANGEM TOTI CA NU MERGE BINE DE PARCA ASTIA NE-AU ANGAJAT CA SA NE AUDA MILOGELILE!
      LA MUNCA INTAI,SA NE FACEM JOBUL CUM TREBUIE ,APOI SE VOR VEDEA SI REZULTATELE!

      Ștergere
  81. La fel este conducerea la timisoara Cizmas un catel ascultator ca sa tina de scaun nu ii pasa de oameni ca pica din picioare de obositi......

    RăspundețiȘtergere
  82. Se anunta o greva la timisoara datorita orelor imense de lucru ture de 18-19 ore sau de 13 ore in fiecare zi, lumea e nemultumita sau inceput demersurile la itm si se anunta si o greva frumoasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AHA, PARCA VAD CUM VINE MARCU LA RESITA SA INFIINTEZE PL-UL INAPOI!
      AIA ASTEPTAM SA VEDEM CUM JUSTIFICA INCHIDEREA IN URMA CU 3 SAPTAMANI!
      O SA AIBA NEVOIE DE PL-CARAS IN CEL MAI SCURT TIMP!

      Ștergere
  83. Ce prosti sunteti. Omu asta a facut numai bine. Nu spuneti nimic ca la tura de 17-18 ore primiti doua diurne in plus, ca va plateste toate orele. Omu asta o sa plece cat de curand ca o sa_si gaseasca usor alt loc de munca dar voi o sa ramaneti... tot niste catei. O sa ramaneti cu cine nu trebuie o sa vedeti asta cat de curand. pacat ca uni scriu aici si in realitate au alta fata. O sa ajungeti si voi ca la Deva cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plateste mata doua diurne......ca suntem furati cu diurna aia ca ne ia orele si na da doar 8 ore in loc de 12 cat lucram

      Ștergere
  84. Rusine sa v-a fie depsre cuvintele scris mai sus. cu siguranta sinteti cei 2-3 oameni care sinteti nemultumiti Vesnic, se stiu ei care,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene coboara de la birou sa vezi realitatea poate vreo 20-30 sunt nemultumiti si cei ce i-ai angajat noi sunt deja nemultumiti dupa doar 2 saptamani. Esti rupt baiatu de realitate nu esti sef si nu o sa fii niciodata ca nu stii sa lucri cu oameni

      Ștergere